top of page

WIJ ONTWERPEN, MAKEN EN PLAATSEN UW MAATWERK

IN LEUVEN, VLAAMS-BRABANT

DOORDACHT MAATWERK VAN HOOG NIVEAU

U droomt van een maatkast? Wij maken uw droomkast. Hierbij gaan we niet voor kant-en-klare standaardoplossingen, maar realiseren we slimme en creatieve oplossingen volledig op maat. Met kwaliteitsmaterialen, doordacht millimeterwerk en een grote aandacht voor detail realiseren wij uw maatwerk.

WIJ CREËREN MEER RUIMTE

Maatwerk is niet alleen mooi om naar te kijken, het werkt ook om uw leef-, slaap-, kantoor- of praktijkruimte slim in te delen. Met inventieve maatkasten halen we alles uit elke ruimte en maken we u zo het leven of werken wat aangenamer. Wij denken met u mee om tot een perfect eindresultaat te komen, volledig op maat van uw woon- of werkruimte. Het verschil zit hem hierbij in details, van het eerste ingenieuze ontwerp tot de laatste finishing touch.

WELKE DROOMKASTEN MAKEN WIJ VOOR U?

Wij ontwerpen en vervaardigen maatkasten, dressing, badkamermeubels en keukens. Verder realiseren wij uw interieurinrichting, winkelinrichting of kantoorinrichting volledig op maat. Eén ding staat vast: we gaan elke uitdaging aan!

CONTACTEER SCHRIJNWERKERIJ VANDERWEGEN OM UW MAATWERK IN LEUVEN OF VERDER IN VLAAMS-BRABANT TE ONTWERPEN, MAKEN EN PLAATSEN.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

bottom of page